tisdag, juni 28, 2005

En server flytt tar tid...

Så är jag uppe igen. Bestämde mig för att byta serverprovider, och det tog tid, men jag ska inte gå in på dessa detaljer här, det viktiga är att jag är uppe igen. Sedan senast har det varit midsommar. Denna helg firades på sedvanligt vis nere i grenna tillsammans med Leif, Paula, Embla, Erik och Susanne naturligtvis. Vädret var varmt och skönt för en midsommars skull. Kvällen avslutades med att vi körde sådan kareoke tävling på Emblas & Eriks PS2. Att jag inte kunde sjunga visste jag, men att det var så illa. Men det spelar ingen roll, det var toppen roligt. Alla körde järnet, och det var top!
Idag har jag varit ute och sprungit 50 min och plockat här hemma. Susanne gjorde sitt första pass hos livskomfort och det verkar bra!

Later!

Inga kommentarer: