onsdag, juni 29, 2005

Uppsamlingsheat

För att komma ifatt får jag skriva om en del händelser som varit under den senaste veckan i en omfattande postning. Förra veckan hittade Susanne en skadad duvunge. Hon såg den när hon tog kvällspromenaden, kom in, men kunde inte släppa den. När ho såg den var den påväg ut på Vasavägen, men stannade innan den kom ut på den trafikerade vägen. Jag följde med henne ut lite senare för att se om den låg kvar, och det gjorde den. Den förstökte flyga, men det gick inte så bra, och den mer hasade fram än gick. Efter lite tafatta försök fick vi tag på den, Susanne höll iden, men sa att hon kände att den var jättestark. När vi koomit in på gården lyckades den få loss vingarna och tog en kort flygtur in till buskarna. Efter lite jobb satt var den i greppet igen. Uppe i lägenheten satte vi den i en "bur på balkongen där den fick vara över natten. Vi var ute och kollad till den ett par gånger, den satt mest still och plirade lite med ögonen. På morgonen när jag var ute med bill & bull fick hon tag på den veterinär som vi använder mest, hon fick en tid klockan ett, men det var för att ta bort den, inte mycket att göra. Väl där tittade Bergling på, han såg att den var en unge och gissade på att den trillat ur boet och slagit ben och vínge. Den fick en spruta och somnade. Vi la sen ut honomi det fria, kändes bättre än att begrava den.
Bergling berättade att han hjälper till med vilda djur utan kostnad. Det är bra att veta var man ska vända sig, det finns ju ingen viltvårdare här i närheten, vilket skulle vara bra om det fanns.

Lite annat, jag har lyssnat på Scorpions idag...World Wide Live....ja, det är Scorpions det...just nu sitter jag och lyssnar på D Note - Babel. En ganska cool engelsk hiphop grupp från 90-talet. De gjorde en toppen spelning på Platens under Acid Jazzens storhetstid.
Igår gjorde jag mitt första köp från iTunes; det blev M.I.A och hennes singel Sunshowers. Fungerad först när jag bytt kontokort, så det var inte helt smärtfritt.

Just det, vi har kollat klart på hela 4:e säsongen av 24. Och det var nog den bästa av dem. Riktigt bra. Jag har alla avsnitten textade om någon vill ha dem...

Embla & Erik köpte Quote till mig. Quote är ett svensk hiphop magazine med fokus på artisten och texten till artikeln. Bra läsning som jag starkt kan rekomendera. Senaste numret av Sex är oxå bra läsning, medans nya nr av Bon inte var något vidare tycker jag!
Later!

Inga kommentarer: