fredag, juli 15, 2005

Vecko summering

Igår kom vi hem efter en vecka på landet, eller grenna. Där har vi druckit upp den öl som Susanne köpte i present till mig när jag blev klar med uppsatsen. Vädret har varit helt fantastiskt, vättern har skölt upp skönt vatten förmig och hundarna. Veckan har varit toppen tillsammans med Paula & Leif & Moses, Embla & Erik, Susanne & Dixie & Nelly. Veckan har bjudit på den reggae som jag laddade min shuffle med innan vi åkte, bra löpning i grenna skogen, trevliga drinkar och skönt sällskap.

Film, tv & musik har det inte blivit så mycket av. Jag såg delar av miaden i lördags, black jack i söndags och murder city igår. Murder city var konstigt, eller dåligt regiserat. Hela plotten avslöades med hjälp av handuken från hotellet, men sedan glömde de att använda den när de visade hur mordet gik till på slutet, KASS!

Idag sålde jag den ena biljetten till U2. La ut en annons på blocket där jag ville ha 1000:- för den. Det tog kanske 5 minuter efter att den publicerades innan den var såld.

Vi var och fikade och firade Gun "bäret" Hertzberg, Susannes mamma, i gamla Linköping. Det var ett "band" som spelade musik som var från 20-talet typ. Det var duktiga och svängde typ.

Ikväll har vi sett på Kocken. Bergkvist är bra!

Over and out!

Inga kommentarer: