söndag, juni 17, 2007

Hultsfred 2007 fortsättning Wolfmother


Årets bästa blev som väntat Wolfmother. Efter deras spelning på Debasar förra årets visste jag vad de kunde och jag förväntade mig inget annat än vad de gav mig där. Självklart är en spelning på en liten klubb långt ifrån samma som en festival spelning. Wolfmother är inte speciellt stora i sverige känns det som, men de har spelat festivaler i Australien så att ta sig ann en stor scen och stor publik är inget problem för dem. Efter att ha stått och ruskat om sångarens hår på debasar behövde jag inte ge mig ner i grytan utan höll mig på avstånd med en öl i handen och diskuterande ljud och upplevelse med mina vänner ...
Spelning var riktigt, riktigt bra. Nu med en målad sångare, någon skrev en Paul Stanley stjärna över ögat, vilket jag tyckte det liknade, men hon var antagkigen närmare scen än vad jag var i Pampas-baren men jag såg ingen Stanley på scen. Här är i alla fall en bild på årets Hultsfred spelning enligt mig. Se, lyssna, njut - Wolfmother Rules!

Inga kommentarer: