fredag, oktober 05, 2007

Massor av saker 2
Har jag talat om att vi levt i en kappsäck under ett par veckor nu ...? Har jag säkert gjort men nu gör jag det igen. Det har målats, slipats och tapetserats hemma hos Hertzberg. Alla våra saker är antingen i köket eller ute hos mina föräldra i packlåder. Eller var, för nu har vi flyttat in en del i vardagsrummer, som ni ser på bilden ovan. Så har vi haft det en tid samtidgt so vi försöker få lite ordning i detta kaos. Allt började med att vi bestämde oss för att köpa ny soffa, sedan kom S på att vi skulle lyssna hos hyresvärden om vi kunde få lite uppfräschning, vilket vi fick och det är gjort. Imorgon kommer soffan och så här ser det ut hos oss nu.

1 kommentar:

Anonym sa...

Men jösses, liknar ju mina små projket! hur ser det ut nu då? Fasen vad det är jobbigt att bo i kappsäck, men så skoj när det blir klart!