måndag, november 12, 2007

Skön dag

När jag skriver här brukar det för det mesta handla om musik, kläder eller när jag gjort en ny tattoo. Idag vill jag bara avsluta denna dag med att lämna av med en riktigt bra känsla efter en bra dag. Jag har haft en skön känsla med mig hela dagen. Det är svårt att beskriva när dagen flutit på och det bara känns bra. Vaknade utsövd, sa grattis till Susanne och gjorde sedan frukost. Skjusade henne till jobbet kom hem och tog ut Nelly på en morgonpromenad. När jag kom hem tog jag en dusch. Efter duschen körde jag genom ett antal solhälsningar och sedan lite meditation. Fortsatte med lite gott the och en macka innan det var dax att skjutsa ut Nelly till mamma och pappa. Hade bra med tid och han stanna och prata lite med modern som talade om ett par saker som jag redan tänkt ut - bra! Bil färden till jobbet gick bra och det gick att köra fort till Kents nya platta oxå. Efter ett par mycket jobbiga veckor där det kännts som om jag varit kotaktperson till nio killar föll ycket på sin plats idag. Jag fick bra besked till mina killar och allt kändes bra. Vid kvällspeglingen är det en som öppnar mötet och sedan lämnar ordet till den som börjar spegla sin dag och för första gången fick jag förtroendet att börja. När jag började med att jag kom in med en bra käsnal log han som öppnade mötet log han och sa tyst att han hade sett det. Fick en toppen avslutning på dagen och jag tro jag stannar där.

Inga kommentarer: