måndag, februari 04, 2008

Det kom lite skivor ...Jag har under VÄLDIGT lång tid inte förstått två av sveriges största band - Kent och The Hives. När de båda släppte nya plattor under förra året började jag nosa på dem genom att köpa skivorna och slå mig ner i vår nya soffa och med nya högtalarkablar lät det faktiskt riktigt bra. Kent ska komma till Limpan, på torsdag, så jag fick min vän Bozo att ta mig med genom att köpa biljett. Men, ungeför samma historia med Hives, har inte förstått. Men nu har jag överdoserat på båda banden, slängde in en order hos cdon och fick alla deras fulllängdare förra vecka så nu har jag överdoserat på båda banden.

Annars såg vi Juno igår, jag gillade Susanne lite tveksam, jag väntar på mina cherry 8 hole martins från england - inga monkeyboots här ;) och det ska bli riktigt kul på torsdag, premiär i cloettacenter för mig

Inga kommentarer: