lördag, februari 23, 2008

Födelsedag, presenter och melodifestival i Linköping

Ett hel set och en jättefin necessär från Recipe For Men fick av min fina sambo och vår lilla pippi.Blev jag härom dagen tydligen. Eller i torsdags den 21 februari 2008 fyllde jag år igen. 41 år. Måste erkänna att det är första gången på många år då jag kan säga att jag är nöjd med hur livet ser ut. Familjen mår bra, trivs med nya jobbet, Millwall vann idag ... det känns bra. Blev lite uppvaktad också. Ovan eller under ser ni de presenter som jag fick. Ett hel set och en jättefin necessär från Recipe For Men fick av min fina sambo och vår lilla pippi. En bra väska till kameran av bror med familj och mamma och pappa och från svärmor och hennes andra dotter och hennes dotter Gun, Paula och Embla) fick jag en Cariel vodka, ryska gurkor och ett presentkort på lite godis hos karamello...jummmm
Cariel vodka, ryska gurkor och ett presentkort på lite godis hos karamello...jummmm


En bra väska till kameran.
tack alla mina kära!
nkte jag kolla in Trummor & orgel när det Ikväll, lördag 080223, tänkte jag kolla in Trummor och Orgel när de spelade på klubb här i linköping. Gick iväg strax efter tio, kom hem runt halv elva, var typ 10 pers i lokalen när jag kom, orkade inte, gick hem och fortsatte kolla på Frost som var lika cool som förra lördagen!

Inga kommentarer: