tisdag, mars 04, 2008

Dagens dl

Eller gårdagens men dagens lyssning. På tåget idag hade jag sällskap av Chralatans nya platta som de ger iväg gratis genom XFM eller något liknanade. Jag fick tag på mitt ex här en blogg som framförallt ger besökaren möjlighet att få ta del av en MASSA Weller material, och det är ju trevligt. Charlatans spelade hela vägen till Norrköping och jag måste erkänna att jag gillade. Har en lång realtion med bandet, har ett par skivor men kan bara nynna EN låt, så mycket har de fastnat. Och igår när jag hade laddat en skivan i ipodden kollade jag genom bibklioteket och såg att jag hade ett par till plattor så jag plockade ävem med singelsamlingen, och den fick förgylla min hemresa. Många svängaiga, en del tråkiga men framförallt My Beautiful Friend - vilken låt.

Se, lyssna och njut!Faan The Charlatans svänger!

Inga kommentarer: