söndag, april 13, 2008

Millwall och Billy Bragg

För den som har koll på engelsk fotboll ocg tabeller vet att Millwall har och ligger fortfrande risigt till i årets tabell. Men igår slog vi Hartlepool borta efter mål av Jay Simpson och tabell läget ser åtminstone läsbart ut just nu. Nästa helg är det Leeds hemma och där kan det bli kamp och det inte bara på plan. Jag hoppas verkligen att det bara är på plan vi får höra om matchen och då med en Millwall seger. Helgen efter är avslutande hemmamaychen mot Carlisle, som jag ska se på plats, och det är inte heller någon seger att räkna med i förskott. Carlsile går med stor sannolikehet upp i år så det är toppen mot nedre hälften.

Nu mår vi bra över gårdagen seger och njuter, vilket jag även fick göra igår kväll på Södra Teatern när Billy Bragg gav oss en och en halv timmes skön underhållning. Jag menar, snubben står där på scen med sin elgitarr eller en akustisk och bara äger. Låt, mellansnack, historier, interaktiv omröstning genom handuppräckning vilken låt han ska spela, en snubbe som är så fuk att han somnat fångas upp av Billy och killen får sin bekärda del av uppmärksamhet.

Någon gång i början på året börjades snackas om ett nytt album av Billy. Jag har ju varit emd sedan han började spela men aldrig lyssnat på honom tänkte att nu är det dax. Laddade ner end el och köpte nya plattan men innan fixades biljetter till igår och jag har inte ångrat mig en sekund. En del anser att hans politiska snack är mossigt och trokigt. Så länge han inte tar Kinas parti som Jan Myrdahl så får han rocka så länge han orkar och jag lyssnar gärna.

Men nu ska jag återgå till ngn liveisnpelning med Hellström som snurrar här.

Inga kommentarer: