måndag, juni 30, 2008

Första dagen på semestern!

Puhhh - det är svårt att föreställa sig att jag kommer vara ledig i FEM veckor, fem fucking veckor. Idag har Ebba Grön boxen snurrat från cd 3 till cd2 till cd1. Jag hoppade över cd4 för jag tycker att det är så dåligt producerat att jag inte orkar lyssna på den, men det är väl tanken för det är punk. Nu har jag laddat på med The Courteeners samtliga singlar + den extra skivan som man fick med St. Jules Ltd. Även singelbaksidorna har låtar som är fantastiska. Ta Smiths Disco från Not Nineteen singeln – så jävla bra.

För första gången på mycket länge kunde jag idag öppna dörren när brevbäraren ringde på för att lasta av lite av det som köpts på internet. Tror inte det finns en bättre postis i hela världen – levererar alltid!

Dagens leverans var av en bok skriven av Mark Baxter och Paolo Hewitt. En historia som utspelar sig i södra London. Här rör sig karaktärerna i Millwall land och bara det gör ju att jag redan innan jag börjat läsa är hemma. Baxter och Hewitt är även ansvariga för boken om kläder och fotboll – The Fashion Of Fotball, även detta bra läsning. Baxter är med på en mailing lista jag är med på så han fixade fram ett signerat ex av boken så nu åker den in i bokhyllan innan jag ens läst helt övertygad om att det är den bästa bok jag har men inte läst. Nä, orden ska från om med i eftermiddag sväva genom min hjärna. Boken heter The Mumper och kan beställas från amazon på den här länken. Tanken är att detta ska bli en film och här kan ni kolla om det är något för er.

Förövrigt är först semesterdagen fylld av städning och tvättstuga, och det är dit jag ska nu!

Inga kommentarer: