tisdag, juli 22, 2008

Musik och träning

Vi får alla våra små hangups vad gäller att hitta just den perfekta saken, sminket, klädesplagget för ett speciellt tillfälle eller ändamål. Jag letar efter de perfekta hörlurarna för träning - just nu kör jag med SennheiserPMX 70 Sport. De fungerar bra både till löpning och cykling så länge det inte är för varmt för då följer svetten med bågarna ner till öronhålan och det blir en sug effekt med öronhålan och luren och detta är mycket irriterande så sökandet är inte över. Inte är sökandet efter den perfekta tränningsmusiken heller över - men det sökandet kommer nog aldrig ta slut för ny musik kommer och gamla skivor återupptäcks. Just nu är det Oasis som äger min värld. De två första plus spridda låtar gör att jag känner mig som en rock'n'roll star när jag springer eller cyklar och det får mig att må så bra.

Inga kommentarer: