onsdag, juli 02, 2008

Skön sommareftermiddag

Efter löpning, lite handlande blev det eftermiddag och dags för en liten dogabout. Värmen gör att promenaderna inte blir så långa och inte så speciellt snabba heller. Så jag tog med the mumper och nelly och gick upp mot domkyrkan. Hade kunnat sätta mig ned var som helst om jag inte hade haft mina röda byxor på mig. Kan man inte sitta ute med röda byxor frågar sig vn av ordning och visst kan man det men de är nya så jag vill inte smutsa ner dem, ännu. Gick runt Kungsträdgården och fortsatte sedan ner mot domkyrkan igen, gick förbi dem och hamnade till slut på 55:ans uteservering. Det var en skön timma, solen, en öl och en bra bok. En lite fadäs bara och det var det där med storleken på öl, men det har jag redan skrivit om tidigare. Det är skönt med ledighet.

Inga kommentarer: