torsdag, juli 24, 2008

Var går gränsen

mellan idoldyrkan, fanatism och ren dumhet. Jag gillar Paul weller. Jag försöker få ihop en så komplett samling av hans utgivning av musik och film som möjligt. I sommar har jag kompleterat med några 7" både från The Jam och som solo. Nu har jag en del av Style Council eran att köpa upp mig på. Jag tycker nog att jag har ett bra förhållande till mitt skivsamlande. Om jag hittar något svårt och att det då inte är allt flr dyrt kan jag tänka mig att köpa det, annars så håller jag mig till de vanligaste utgåvorna av cd, vinyl och singlar. Köper då vinyl och om det kommer en ltd av cdn blir det den annars blir det den vanliga utgåvan, men inte cd, ltd cd och vinyl. Herr Weller har gjort lite andra saker också, bland annat jobbat med Fred Perry och tagit fram några polos och en annan tröja. När de första polo-tröjorna kom var jag riktigt sugen men ekonomin tillät inte då men jag lyckades komma över en på rea senare. En röd som jag köpte på Nitty Gritty och den är jag toppen nöjd med. Men i våras kom en ny tröja och köphungern slog till men när jag såg hur tröjan såg ut bestämde jag mig för att hoppa. En kortärmad farsfarströja designad av Herr Weller kändes sådär. Men det märkliga är att igår kom ett paket från Fred Perry med denna tröja till mig. Beställd och betald av mig och ingen annan var med och bestämde. Jag surfade runt i deras webbshop och såg att de hade rea på väskor. Behöver en större väska till jobbet och den där rött ser ju riktigt snygg ut, och nedsatt men £10 så det blir ju inte så dyrt. Frågan är när tröjan hamnade i min varukorg och att inget stoppade mig när jag gick till utslussningen och betalsidan. Så igår kom den, och den var bra i storleken och Susanne tyckte den var fin. Men det är fortfarande bara en farsfarströja designad av Paul Weller, men det är en Ltd, nr 770 av 1000 - coolt va - eller enbart dumhet.

Ni kan surfa in på fredperry.com och kolla in deras ltd sida och kolla på, om ni vill.

Inga kommentarer: