torsdag, september 18, 2008

Glasvegas äger men lite annat smyger sig in

jag blir helt skakis, håret reser sig på mina armar, jag vill bara skrika rakt ut när jag lyssnar på de fyra första låtarna på Glasvegas plattan. vet inte om det är den bästa debutplattan någonsin från ett brittband som sonic skriver men att den är vacker, bra, underbar, livet . . . det är ord som jag själv ger den.

I skivflödet i veckan har jag även uppmärksammat att The Steets gett ut nytt. Det jag hört låter bra. Sugarplum Fairy knatar på i sina upptrampade spår. de flesta tempoökningar på låtarna är riktigt trevligt men tveksamt om det kommer lämna något bestående.

Annars har arbetsveckan varit riktigt bra. Bra användbar feedback från klienter kan lyfta den sämsta vecka. Så idag surfar vi lite på tisdagen och onsdagens goda ord.

Jag tror jag stannar där

Inga kommentarer: