onsdag, september 10, 2008

Mitt i veckan

Idag borde jag se fram mot kvällen och fotbollen men jag är sååå trött på Lagerbäck och hans försök till förklaringar till att vi är så bra och det är inga beslut som är fel utan det ät alltid något som gör att det inte går som det ska . . . kommer säkert kolla matchen om jag kan slita mig från minGlasvegas skiva som jag hoppas komma idag. Posten från england har ibland en förmåga att ta längre tid än jag hoppas på. Ibland vet jag att Andy skickar skivan på lördagen och då kan den dyka upp i brevlådan på måndagen. Andra gånger har jag väntat och väntat väntat . . . men inget har i alla fall försvunnit. Fick hem ett köp från Zoovillage igår en Fred Perry "rollneck" i design av Raf Simons - och den är skitfin!

Jag tror jag stannar där

Inga kommentarer: