tisdag, maj 31, 2005

Nya prövningar

Idag var meningen att jag skulle ut och springa på fm, men dåligt väder har en benägenhet att förändra vad som är tänkt, i alla fall när det gäller att träna...Jag var på handledning för min d-uppsats och det gick nog bra. Min handledare hade inte hunnit läsa genom det senaste jag skrivit men vi hade en bra diskussion. Han tror jag är klar i mitten på juni så en opponering börjar planeras, jag som hade tänkt ta det lite easy med skrivandet och smälta det jag skrivit tills nu, men...ett nytt hinder dök upp under dagen, jag ska jobba med bozo och göra färdigt hultsfredsfestivalens programblad...så det blir tre dagar i hultan i helgen...kul
Annan sak idag är att jag anmält mig till någon form av "podcasting". Corren sökte några testpiloter för ett projekt där de ska skicka ut nyheterna som en mp3 fil. Får se om jag kommer med.

Inga kommentarer: