onsdag, juni 01, 2005

Mitt i veckan

Idag var vilan över och det blev starx över milen löpning. 1 mil på strax under 50 minuter tycker jag är godkänt, men inte mer. Vet inte om jag ska satsa på att springa fortare eller längre. Får komma när d-uppsatsen är klar och jag vet om jag kan lägga mer tid på träning. Har fått en Weller revival. Väntar på Stanley Rd's återutgivning från my m8 Andy på reflexcd. Under tiden går jag genom alla soloalbum. Spontant står den 1:a fortfarande högst för mig. Uppsatsen går framåt, idag ska Appadurais tankar om ethnoscapes och mediascapes avklaras. Samt hur man inom den tibetansak diasporan har gjort en tibetansk identitet offentlig genom dem medifiering av det tibetanska som jag menar att man gjort. Jag skriver om identitet på Internet, och då specifikt kopplat till en tibetansk identitet; ungeför - kan vem som helst bli tibetan på Internet!?

Em ängnades åt städning och en sväng på stan. Kollade om Pelle hade kollat på Riding Giants som han lånade av mig, men han hade inte hunnti ännu. Två positiva nyheter idag; Susanne ska på en intervju för ett jobb! Och jag fick delkurs 1 i socialantropologi godkänd! En bra dag, förutom att jag skrivit för lite!

Kollade på fjärde säsongen av 24 idag, eller de två första avsnitten. Verkar ok, har hela säsongen nedladdad, nu är det bara tid som fattas ;)

Har kollat alla avsnitt av lost och jag tycker att hela säsong 1 höll!

Inga kommentarer: