tisdag, juni 21, 2005

En dag i början på veckan

Denna dag var jag ute och sprang. Veckan innan Sweden rock fick jag så himla ont i ett knä efter en löptur, så nu var det comeback. Löpningen gick bra, tog det ganska lugnt, varute i 45 minuter, skönt! Sedan var jag hos corren på en workshop för utvädering av ett pilotprojekt rörande deras tidning som mp3 filer. En applikation laddade ner dagens tidning, som jag sedan la över på min shuffle och lyssnade på när jag tog morgon promenaden med D & N. Tycker det fungerade bra, men svårt att sätta något pris på tjänsten...

Sedan har jag lyssnat på The Mgic Numbers, som har gjort en helt fantastisk platta! Den får så många plus, solar du vill. - Sommarens lyssning! På löpturen hade jag N I N - With teeth i lurarna, och det var inte riktigt som jag trodde. De var bra live och plattan svänger bra. Trodde att det skulle vara som Laibach typ, och när jag som dem i Sahara tältet i hultsfed på 80-talet var det inte så lajbans!

Inga kommentarer: