tisdag, juni 07, 2005

Måndag hela veckan!

Måndag fm och jag ska ta tag i min uppsats. Igår regnade det mer eller mindre hela dagen, så denna dag lämpad att landa efter jobbet i hultan. Var ute och "gick" med Susanne på fm, innan det började regna. Sedan gick dagen i lugnt tempo, läste lite och så, men ingen riktigt konstruktivt. På kvällen såg vi The Ring 2 som inte var något vidare. Idag på morgonen fick jag mina första nyheter som mp3 filer. Så när jag tog hundarna på morgonpromenaden lyssnade jag på correns nyheter. Fungerade bra, men nyheterna fastnar inte riktigt lika bra som när jag läser. Beror nog både på koncentration, måste ha koll på bill & bull samtidigt.

Planeringen för helgen börjar ta form. Sweden rock festival är det som gäller nu, och Leif och jag åker ner på torsdag fm, Fredrik hämtar vi upp i Karlshamn på eftermiddagen, sedan är det rock'n'roll fram till på söndag.

Inga kommentarer: