söndag, juni 05, 2005

Söndag morgon

Efter att ha tillbringat en skön kväll hemma med Susanne och hundarna, kollade på de två avslutande avsnitten av sex and the city + avsnitt 3 säsong 4 av 24 och hunnit med att ta hundarna på morgonpromenad återvände vi till rockcity. Var utanför huset för att käka kebab och gick en sväng runt området, annars var det jobb hela tiden. Jag höll igång till cirka ett på natten innan jag kraschade på en soffa. Bo höll igång till typ 05.30. Ska få upp honom runt nio för frukost någonstans.

Nu är klockan 23 och jag är hemma i Linköping. Programet är inte klart, Bo sitter kvar nere i hultan, nu tillsammans med Ellie. Mitt jobb var gjort och jag skulle nog inte vara så bra support i natt, uatn det var bättre med en avbytare tyckte chefen. Skönt att komma hem till tjejerna och få sova i egen säng.

Inga kommentarer: