tisdag, juli 19, 2005

Hojjande e skoj!

Idag var jag ute med mtb'n i skogen, jag körde bland annat på mera leras bana vid vidingsjöbacken. Har inte kört så mycket de senaste åren på grund av skadan i nacken, men en timma klara nacke och rygg av, och det är skitskoj. Var ute strax över en timma, köpte lunchjordgubbar på torget på vägen hem. Gjorde lite magövningar innan det var dax för frappé och jodgubbar. Skickade biljetten till snubben som köpte den av mig idag, skönt att det gick smidigt att sälja den. Gick förbi Bozo på hans jobb efter posten, han hade det inte så jättespännande. När jag var där kom årets skur, det vräkte ner ett tag. Jag passade även på att fixa mig ett nytt 3G abonenmang idag. Köpte Ericssons z800i till, det skulle kosta typ 545 med startavgift etc, men försäljaren var ny så han glömde startavgiften, så det slutade med att de bjöd på det + en massa sms, guld dealen + ett nytt kontantkort, så nu har även Susanne 3G, och vi kan prata gratis med varandra, bra. Får bara hoppas att Fredrik behåller sitt 3 nu!

Jag har lyssnat mycket på Iron Maiden sedan tv konsterten, men det rockar ;)...

Satte ihop en spellista för U2 spelningen. Bygger på de låtar som spelats mest under europa delen av turnen, + några de bara spelat ett fåtal gånger men som skulle passa om jag fick bestämma.

Ikväll kan det bli en film, morden i midsummer suger!

Inga kommentarer: