torsdag, juli 07, 2005

Mitt i veckan

Jag hoppas alla sände en tanke till hans helighet Dalai Lama igår! Själv var jag uppe tidigt och mediterade på ett långt och förhoppningsfullt liv för honom.

Förmidaggen och tidig eftermiddag spenderades tillsammans med uppsatsen, skrev in det sissta igår, nu är det bara genomgång kvar, skönt! Får se när Cloudy Bay ska drickas!

Sedan åkte jag till Tjällmo och hälsade på Christer Norström, den föreläsare som får ta på sig ansvaret för att jag nu håller på att skriva min d-uppsats i socialantropologi. Han var föreläsare på den första kvällskursen jag läste inom ämnet, lokala folk och globala rörelser. En otroligt kunning och trevlig person som jag är otroligt glad att jag blivit vän med!

När jag kom hem ringde en annan av mina närmaste och bästa vänner, Fredrik Jeppesen. Han var snäll för ett tag sedan och gav mig en av sina avlagda 3G telefoner. Jag har inte tänkt så mycket på den tekninken, men måste erkänna att det är ganska coolt att ringa vdosamtal!

Efter middagen roddade vi ut tv och vdo på balkongen efter ett förslag från Susanne. Vi satt där och kollade på Mr pch Mrs Smith. Att sitta där var njutningen, filmen var en ganska medioker sak. Och om det hade varit några andra skådespelare hade den inte fått någon uppmärksamhet!

Idag är det genomgång som gäller, efter en cykeltur i denna otroligt sköna värme!

Inga kommentarer: