tisdag, juli 05, 2005

Lite tankar typ

Idag har jag varit ute och kört en runda på min mtb, dock enbart asfalt. Körde ut till Ljungsbro och tillbaka, tänkte se om jag hann få tag på pappa och mamma innan de for ivär med husvagnen ner till skåne och tyskland. Hade en karta för att visa vägen till calles, men de hadehunnti iväg. men cyklandet var skönt, även om jag hade världens motvind på hemresan.

När jag kom hem slank jag in på crazy records och köpte The Cult - Electric på vinyl. 45 spänn, som hittat.

Jag vill påminna alla om att Tour de France pågår nu, och när du är trött på solen så slå dig ner framför tv'n och eurosport och njut av världens bästa cykeltkommentatorer; Robert Vacchi och Anders Adamsson. Även om man inte gillar cykel blir timmarna en njutning. De får alla plus i världen av mig!

Jag hoppas att många ger en tanka, eller ett mantra till hans helighet Dalai Lama imorgon på hans 70 års dag. Han behövs både för det tibetanska folket och som en tankeställare för alla i denna värld.

Själv funderar jag på något så ytligt som att gå till bolaget och köpa en flaska Cloudy Bay som jag kan fira med när uppsatsen blir klar, och det är snart!

För alla musikäslkare där ute vill jag ge två rekomendationer att köpa eller ladda ner. Båda involverar Promoe och den första är han tillsammans med Svenska Akademien och låten heter "En Varning". Sedan han och Timbuktus låt på samlingsskivan För dem vi skickar tillbaka" tror jag den heter. Låten heter Air Force One och svänger!

Inga kommentarer: