måndag, juli 04, 2005

Måndag hela vekan

Idag har jag återupptäckt The Cult. Tyvärr har jag inte haft tillgång till Electric utan Sonic Temple, men den är riktigt bra den oxå! Den och D.A.D's No Fuel Left Fot The Pilgrims gick i Shuffeln när jag var ute och sprang idag. The Cult är riktigt, riktigt bra. Rock'n'Roll!
Men morgonen tillbringades med Promoe och long distance runner, skön hiphop reggae!

För första gången var jag ute våran gård och solade. Låg och läste material till d-uppsatsen och solade ryggen. Det blev riktigt varmt efter ett tag. Det har varit mycket sol, fast det kom en skur igår em. Nu är det inte mycket arbete kvar med uppsatsen, ska bli skönt när den klar. Måste firas på något sätt.
Har köpt tågbiljetter till Stockholm, ska åka upp och hälsa på Fredrik och Anders. Var där förra året vid ungefär samma tid och det var riktigt skoj. Fast jag missade tåget hem och fick åka buss istället...

Nu är det bara 26 dagar kvar till U2.

Inga kommentarer: