onsdag, augusti 31, 2005

Tillbaka på Svenska

Jag återgår till det svenska språket för att skriva på engelska tar lite för lång tid för mig. Övning ger färdighet säger man att skriva i en blogg ska inte behöva vara så jobbigt. Anyway...jag hade en konstig erfarenhet av att handla på ebay i veckan. Jag har varit ute efter Tsubi jeans en tid, om jag skulle hitta några till bra pris, men de tillfällen som dykt så priserna rasat iväg. I slutet på förra veckan var det fanns en snubbe från hong Kong som sålde Tsubi jeans med lågt ingångs pris i auktionen. Det slutade med att jag köpte ett par 32" och ett par 34" i olika modeller. Hade lite kontakt med säljaren för att kolla om det gick att skicka byxorna i samma paket och få lägre frakt men han var en sådan som hade hög frakt för att ta igen om han förlorade i auktionen if you know what i mean. Jag betalade med paypal och väntade, sedan i torsdags fick jag mail från ebays avdelning för bedrägeri som varnade mig för denna säljare och han hade blivit utslängd från ebay. Försök få pengran från säljaren om du har betalt sa brevet också. Jag mailade säljaren som inte förstod vad som hänt, byxorna var skickade och dör upp efter 2 dagar!!! från Hong Kong! Och de var toppen. Ett problem var dock att han skickat samma modell i olika storlekar. Mailade honom igen och det var inga problem att byta men jag fick köpa ett par nya till reducerat pris och behålla de jag hade. Det skulle kosta mig 150 spänn att skicka tillbaka dem så nu ska jag sälja ett par Tsubi jeans!

Idag är det fotboll och även om jag tror på vinst så är det allt nervöst!

CS!

Inga kommentarer: