torsdag, mars 16, 2006

Löpet och Shuffel

När man bor i linköping kan man inte undvika att det är slutspel i hocky. Jag är sport intresserad och följer LHC i deras kamp mot ett sm-guld. igår spelades den tredje matchen mot Luleå i semin och LHC vann. Jag såg samtliga sportsändningar på tv och ansåg mig ha fått en ganska bra uppfattning om vad som hade hänt. Döm om min förvåning när jag tog ut nelly på morgonpromenaden och fick se Expressens löp. ...efter LHC:s sandalmatch tror jag det stod. Jag förstod inget måste jag erkänna. Inga tidningar eller tv hade innan pratat om någon skandlamatch. När jag kom hem kollade jag expressens websida och förstod forfarande inget. Antagligen kommer skandalmatchen upp senare, man undrar vad det kan vara...!?

Efter att min iPod kraschade för lite drygt ett år sedan införskaffade jag mig en liten iPod shuffle. Mest för att jag ville ha en som klarade av löpning. jag har använt den som en vanlig pod med skillanden att jag får ladda ny musik, eller byta musik oftare. Vi har här i familjen skaffat en ny laptop så den gamla blev min shuffle dator. Jag la över sådan musik som jag verkligen gillar och nu använder jag shufflen på det sätt som det är tänkt, jag låter itunes ladda över musik och det blir en överraskning när jag sedan lyssnar, brillant! Och bara bra låtar hela tiden!

Inga kommentarer: