onsdag, april 12, 2006

Onsdag - mitt i veckan eller...

Förra veckan var vi nere i Rom och hälsade på. Det var 20 grader varmt typ och fantastiskt skönt. Gick mest runt och kollade på staden, både sevärdigheter och affärer. Skönt att kunna köpa sig en macka och en öl och sätta sig i en park. Eller sätta sig på ett café och efter mackan och cafféen köpa en öl och fortsätta sitta i solen och läsa i boken. Gillar verkligen stor städer. Det är något speciellt med bruset, tempot, möjligheterna som inte finns här, i alla fall inte i Linköping.

Förstod att arbetsamarkanden inte var den bästa när jag slutade på universitet i januari. Det är svårt att hitta spännade jobb att söka, och att komma vidare sedan känns som en omöjlighet... men jag är övetygad om att när rätt tillfälle kommer då funkar det!

Har fått en hock på red hot chili peppers nu. Kan kanske ha något med att de ska släppa en ny platta snart...En dubbel som kommer i ett utförande. Bland annat som en box med en dvd som lite bonus. Har haft koll på den en tid vad gäller priset och den har varit dyr, runt 700:-. men idag hittade jag den på amazon.co.uk för typ 250:- med frakt. Det gäller att leta ;) Har även lagt en beställning på Pearl Jams nya från deras webbplats där man får skivan + en gamal live cd + att man får en möjlighet att ladda ner skivan en minut över tolv då den släpps i USA, 192:- med frakt.

Keep on rockin in a free world!

Inga kommentarer: