onsdag, april 26, 2006

Where the action is...

Så har då nya red hot singeln börjar snurra på radio och tv. Låten svänger bra och videon ännu bättre. Gillar när de ser ut som Twisted Sisters och herr Kiedis staplar runt på styltor :) En skribent på aftonbladet har plattan den nya plattan stadium arcadium på sin bästa lista så det ser lovande ut första veckan i maj. Plattan verkar inte ha läckt ut på nätet ännu, konstigt nog, vilket nya Pearl Jam har. Hittade den idag, har den nedladdad men har inte lyssnat ännu... Har köpt den från deras hemsida, i den ingår en digital nedladdning av plattan så väntar nog på en "bra" och legal variant av plattan. Den fysiska plattan lär väl dyka upp fram mot midsommar. Har även köpt bokat RHCP plattan, eller två ex. Den kommer som dubbelplatta och en variant som går under benämningen Black Box (BB). BB ska innehålla en dvd plus lite annat godis. BB kostar mellan 600 och 700 hos en skivhökare nära dig på nätet. Jag hade turen att förhandsbetälla min från amazon innan de insåg sitt misstag med ett pris på £15. Så om allt funkar får jag BB för 255 med frakt. Det är mycket för en platta, men mindre än vad den ska kosta.

Nya Bruce är mycket rolig och bra. Svänger som tusan. Visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig när jag drog igång första spåret, men den är riktigt bra. Har inge som helst relation till Seeger men Bruce gör låtarna till något magiskt. KÖP

Ett annat band som snurrat här, eller var med mig idag när jag var ute i skogen och körde lite mtb är Arctic Monkeys (AM). Läste att de inte ville jämföras med Kaiser Cheifs men de är snarlika och om de är en hype så är den bra. Skivan är toppen, poppunkigrefrängsvängig!!

När jag gjorde en sökning på AM på the piratebay fick jag en träff på en snubbe som gjort en form av mixtape med en massa nya singlar på, pop/rock. För mig en hel del okänt, en hel del känt men som jag aldrig kommit runt att lyssna på och en hel del känt som jag hört. EN skitbra samling hel enkelt, bra blandband. Sök på "who the fuck is Arctic Monkeys" tror jag det var...

Later!

Inga kommentarer: