måndag, februari 26, 2007

Som vanligt

har det gått väldigt länge sedan jag senast skrev något. Det har hänt en del, en hel del. Jag har börjat jobba som kriminalvårdare, plit, på roxtuna fängelset utanför Linköping. Var inget som jag direkt tänkt på, men Susanne har lobbat för det en längre tid så en dag bestämde jag mig för att ringa och kolla. Ringde på måndagen, var på intervju på tisdagen och började på onsdagen. Först två veckor introduktion sedan en i hetluften. Jag har haft tur och varit på samma paviljong hela tiden och det har fungerat mycket bra. Både arbetskamrater och intagena är bra. Att jobba så nära männsikor på detta sätt har jag inte gjort tidigare så det är ett socialt expriment för mig själv. Att låsa in någon är inget man gör så ofta annars, om man inte skojjar eller gör det av misstag. Roxtuna ska slå igen efter sommaren och flytta verksamheten, så jag blir kvar till efter sommaren. Det ska kommer bli en spännade och lärorik period.

Förra vecklan klev jag över från medelålder till gube. Jag har levt förtio händelserika år och det var dax att fira. Att en liten social tillställning här i lördags som var mycket trevlig. Har idag köpt presenten, en Nikon D80 som jag är mycket spänd på att få använda. Tog mycket bilder när jag var mellan 15 och 25 men sedan blev det inte så mycket så nu är det att dax att börja igen.

Fick återutgivningen av The Style Councils Our Favorite Shop idag från Andy på Reflexcd. Har inte lyssnat så mycket på denna era av Wellers karriär men när jag lyssnar på plattan ser jag vilken otroligt spännade och utvecklande tid detta var. Skivan är verkligen fylld av energi och fantisirik musik. Något nytt i varje låt. I häftet som medföljer finns en del icke publicerade bilder och dessa kan fungera som inspiration till att klä siglite snyggare. Jag fick The Views debut album för en tid sedan och det håller forfarande. Den här veckan kommer Kaiser Chiefs nya och det ska bli riktigt spännade. Väntar på att köpa Jamie T, har laddat ner albumen och det är en keeper så ett köp ska komma.

Wolfmother är bokade till hultan, nu väntar jag på Jamie T och The View!

Inga kommentarer: