tisdag, maj 08, 2007

First Class Riot


I förra veckan var Nelly inne på operation. De tog bort två misstänkta tumörer och en som de trodde var en men som vid operation visade sig vara en fettknöl. Vi har alltid sett henne som en liten pippla och var ganska nervösa för hus hon skulle vara efter operation. Veterinären sa att hon bara fick gå korta promenader och absolut inte hoppa eller gå i trappor. Jag lämnade henne hos doktor och Susanne hämtade henne. När jag kom hem vid 20.30 berättade hon att hon var väldigt trött men kunde inet lägga sig. Hon stod bara och hängde, la sig, men reste sig direkt. Envis som den terrier hon är. Natten blev väldigt lång då hon hela tiden flyttade på sig, och med tratten som fatsnade överallt. Och som ni kanske kan se på hennes mage så är det ett par stygn hon fått.
Hon har varje fall varit jätteduktig och inte alls avrit pipplig, mer uttråkad för att hon inte får vara ute eller gå längre promender. Puss på dig lilla pippi!
Nya TTA singeln - First Class Riot har släpps som 7" och dl. Fick den på vinyl onsdags och köpte endl i helgen så jag kunde lyssna på på podden. Tanskarna går tillbaka til Glasgow i höstas när de spelade på en mindre besökt klubb där och jag gjorde min scendebut med dem, inte tillsammans med dem utan jag såg dem live för första gången. Singeln är precis vad jag väntat på och ser fram mot den nya skivan som kommer den 16 maj.
Något annat jag väntat på är att The View skulle släppas till Hultsfred och detta gjorde de förra veckan. Tycker programet ser riktigt spännade ut, nu hoppas jag på att TTA ska spela där så kan vi nog ha rolgt i tre dagar i år också.
Nu ska jag vara ledig i nästan tre dagar för att ta hand om lilla pippa och skriva på min bok, lyssna på skön musik och kanske blogga lite.
Later!

Inga kommentarer: