söndag, maj 20, 2007

A New Chance


The Tough Alliance, smaka på namnet. Vad säger det, vad smakar det, vad ger det för känslor? Om man får tro flertalet av kritiker och förståsigpåare finns det många känslor inför Henning och Erik i TTA. Minr elation till dem började någon

gång förra året. Jag läste en del, blev nyfiken och lyssnade och läste om hulliganism, fylla och jag hörde bara ljuv popmusik. Varför ska allt sönder annalyseras när man bara kan lyssna och höra samma enkla musik som Small Faces gav oss. För mig är TTA en hitfabrik som skapar enkla ljuva poplåtar som de en gång gjordes i början på musikhistorian. Musikhistorian ska ständig skrivas om och kanske göras om. Här står vi idag med en ny form av Small Faces och de är lika ljuvliga idag som de var då. Musik för en ny generatation. TTA går i fronten och jag hoppas på trevliga möten i sommar.

Ni köper A New Chance från deras egen webbplats. Sedan kan ni samtidgt besöka deras tidigare bolag och inhandla deras tidigare utgivningar; srvice. De har lite trevliga erbjudanden på fulllängdare just nu så passa även på att handla lite The Embassy.

2 kommentarer:

Anonym sa...

henning och erik. inte henrik.

Jerry sa...

Ledsen Henning, fixar.