måndag, juni 18, 2007

Några bilder till

Lite blandade bilder från Hultsfred. Måste idag konstatera att jag såg en del roliga och bra konsterter. Det är lätt att segla med i missnöjessången. Det kunde vara bättre line-up, det lägger jag på bokarna. Vädret kan jag inte skylla på någon, mer än en vädergud som inte ville vara med oss i år. Torsdag ocg fredag var helt ok, lördag var väder och band mässigt katastrofalt i stort sett. Manic var ok, annars såg jag nog inget som övertygade mig denna kalla dag i de smålänsdka skogarna. Nog nu, här kommer lite bilder.


Kan inte påstå att jag är något större fan av Zakk Wylde och hans B L S och deras macho-biker- rock. Men dét var bra drag i teaterladan och andra verkade gillat!
Mapei skapade bra sväng inne på stora dansbana!Client i Teaterladan
Inga kommentarer: