måndag, juli 09, 2007

Everything is red


Har fallit för den globala överenskommelsen att bli mer medveten och ta ett större ansvar för världen. Många av oss har ett behov av små prylar som kan verka förbättra våra liv och göra livet lite roligare att leva. Det kan vara kläder eller prylar. Nu har jag hoppat på det här tåget och inhandlat två saker från Bono’s Red. En ny iPod, jag hade bara tre innan så det är klart att jag hade behov av en till. En iPod nano red. Lagom stor och behändig för framförallt träning, som jag gör så ofta …. Sedan har jag även köpt ett par converse red, ni ser dem på bild här. Låter ironisk när jag skriver detta och det är meningen. Klart på 2000:- kommer trots allt 200:- till aids forskningen och det är ju bra, om det var 10% de skänker. Undrar hur det blev på skorna för de köpte jag på rea, skulle kostat 1000:- och nu var priset 500:- … men det var kanske på inköpspriset. Jag är i alla fall nöjd med både skor och iPod och jag har skänkt lite pengar som jag nog inte skulle gjort om det inte var för att jag fick lite saker på köpet, i detta fall i alla fall.

Inga kommentarer: