måndag, juli 09, 2007

Väder,fotografering och publiceringÅkte ner till Gränna i lördags för att fira en födelsedag. Väl här nere var i vädret så roligt men det skulle bli värre. Igår, söndag, regnade det HELA dagen. När jag tog en liten kort promenad med hunden gick jag förbi en brunn som ligger lite längre ner i backen och tänkte att jag skulle gå förbi där idag och ta några bilder. Det var något med vattnet, brunnen och omgivningen som var tilltalande. Idag på morgonen skulle jag ta ut hunden, Nelly, på en lite morgon promenad, när jag kliver ut på gatan ser jag hur det uppåt backen är fullt med grus. Hela sidan av vägen, diket, är helt uppspolat på vägen. Det ligger grus över hela vägen. Så här såg det inte ut igår tänkte jag när jag började gå ner i backen. När jag kommer till brunnen ser jag att den är helt bortspolad. Fortsätter ner och ser att hela vägen ser ut som hela havet stormar. Går en sväng med henne innan jag går upp och byter ut hunden mot kameran. Går tillbaka ner och går runt för att hitta några bra bilder. Önskade att jag hade en bild från igår men här är en bild från idag på fm sedan en annan från lite längre ner på gatan. När jag kom upp till stugan igen kollade jag genom bilderna och började arbeta med dem. Kollade rapporteringen på nätet och fick se att DN sökte läsarbilder. Skickade över en och fick snart ett mail tillbaka där de ville ha mina uppgifter, samtidigt som jag svarade öppnade jag en browser och kollade på DN's sida och där var bilden. Första publicrade bilden, kul.

Inga kommentarer: