onsdag, juli 11, 2007

Caught The Breeze

Förra veckan fick jag ett mail om en ny cd som skulle landa idag. Jag läste genom mailet, gick till hemsidan, läste om bandet. Tyckte det verkade spännande så jag klickade mig till webbshoppen och beställde skivan genom sätta in 40:- på deras konto. Idag träffade jag postis i trappen och han hade ett litet spännande paket med sig till mig. Jag la in paketet i lägenheten och gick över till huset bredvid för att hämta morgontidningen. När jag kom tillbaka upp till lägenheten öppnade jag paketet och där låg en liten plastask vars blåa framsida med vit text sa ”BOATCLUB CAUGHT THE BREEZE”. Jag öppnar dörrarna till balkongen, lägger ut tidningen, startar upp stereon, lägger i cd’n, trycker på play och lagom till att jag satt mig ned strömmar musiken ut genom dörren och når mig. ALL THE TIME kallar BOAT CLUB den första låten. Jag känner mig inbjuden på en exklusiv båtresa fylld med sköna stränder, avkoppling och dyra drinkar. Minnena går tillbaka till när jag första gången lyssnade genom Avalanches Since I Left You och samplingen där någon säger Welcome to Paradise. Samma känsla infinner sig här, här sitter jag på en balkong i Linköping men samtidgt befinner jag mig någonstans där det är massor av vatten, varmt och soligt och väldigt nära till ett par drinkar. Musiken är i ständig rörelse och tankarna seglar ständig iväg för att sedan fångas upp av att ett nytt instrument eller en något nedmixad röst vill omfamna en och ta med mig till ett ställe som bara rösten vet och vill att jag ska följa med den och inte leva i mina drömmar. Skivan går på repeat och det närmaste en tropisk strand jag kommer just nu en är den här underbara skivan tillsammans med en frappe och en skål med fruktsallad, just nu.

Boat Club deras webbplats
Luxxury där du köper skivan

Inga kommentarer: