lördag, november 03, 2007

Manjushri tattoo


Så blev då dax att ingjuta lite mer ink i kroppen. Har funderat länge på en tattoo med detta motiv men har inte riktigt kunnat bestämma mig. Nu kom en tid upp på grund av att en kille som skulle gått dit hoppade av och jag bestämde mig för att ta tiden och visade vad jag ville ha för Micke på madcat och så här ser den ut nu. Den är inte klar utan den ska färgas oxå men det blir om tre veckor. Tycker den blev riktigt bra. Mycket bra detaljrikedom i den. Et toppen jobb av micke, tack! Här finns han Madcat .

1 kommentar:

Anonym sa...

Skiiitfin, onkel!!! Den där kan du stolt visa upp så fort kläderna och vädret tillåter. :-) Fasen vad duktig han är, Micke! :-) Jag tror jag har en gång kvar på min, sen är det väl bara att fundera ut ett nytt projekt. ;-)