fredag, november 02, 2007

Musik, musik

har valt att ägna den här bloggen helt åt musik. Jag har köt en del musik men inte ventilerat det någonstans så det får bli lite skrivande här. Jag har köpt nya Kent, The Hives, Jack Penãte, Mando Diao och Andy Lewis 2 album. Kent och the Hives är grupper som jag inte lyssnat på. De har alltid kännts ganska tråkiga och totalt ointresanta för mig. Två av mina närmaste vänner har pratat gott om Kent därför bestämde jag mig för att ge dem en riktig och ärlig chans och jag är kanske inte helt övertygad men Columbus och Lsd, någon är två låtar som är riktigt starka. The Hives tycker jag är riktigt roliga när deras fantasi får utrymme och lekfullheten är med. Plattan är variationsrik och är en lång rolig resa.

Jack Penãte sägs vara en del av den så kallade LDN vågen med Lily Allen i täten. Musik som blandar pop, ska och annan ganska typisk brittisk musik. Och jag gillar det skarpt. Skivan är en resa mellan stilar men med skön pop i botten. Köp.

Får återkomma om resten. Dax att fota

1 kommentar:

Anonym sa...

Vaaa? Kent? Nu blir hela min världsbild rubbad - du som ju lärt mig allt bra jag lyssnar på… Betyder det att jag också måste köpa..? Nah! Jag nöjer mig väl med den mörka hemligheten att jag tycker Mauro Scocco ser ganska cool ut som tjock med fadade solglasögon. :-D