måndag, januari 07, 2008

Nytt år och nya insatser

Welcome to the other side!

Ett nytt kan kan innebära en del löften om förändringar och löften om att sluta med saker eller börja med. Mitt nyår börjar på ett sådant sätt att jag inte behöver ge något löfte om förändring för den kom genom ett telefonsamtal från min nya närmaste chef - ja, du har fått jobbet. Måste vara ett av de bästa sätten att börja ett nytt år på. Alltid tråkigt att lämna något som trots att det varit jobbigt många gånger men samtidgt väldigt roligt och utvecklande. Vore det inte för alla fantstiska arbetskamrater skulle det vara väldigt jobbigt att arbeta på anstalt. Men de intagena som jag haft förmånen har också varit bra större delen av tiden, men de är lite mer krävande än arbetskamrater.

Tack för den här gången Skänninge men nu är det frivård och program som gäller en längre tid, hoppas jag.

Ni som läser här vet om min kärlek till landet där ute som gett oss allt från pinten till Lily Allen. Ibland tar vissa saker lite längre tid att lära sig uppskatta och Billy Bragg är en sådan artist i det här fallet. Bragg har funnits i mitt medvetande sedan jag upptäckte england i stort sett men aldrig kommit runt att lyssna på, men så fick jag ett mail från någon som sa att man kunde signa upp för hans nyhetsbrev och då få möjlighet att ladda ner en kosnert i mp3 format från hans webbsida. Klart man testar tänkte jag och helt plötsligt förstod jag honom och varför en del bara älskar honom. Och med lite tur får jag förmånen att se honom live längre fram i vår!

Och för vår lilla linköpings publik vill jag lobba för Trummor & Orgel som spelar på L'orient typ den 23 februari - gå dit!

Allt för denna dag .... och jag måste börja springa igen!

Inga kommentarer: