onsdag, juni 25, 2008

Onsdag innan 5 veckors ledighet

Onsdag morgon och sitter här med ont i halsen. Hur kan man få ont i halsen nu . . . puhhh . . . Tjock som asfalt känns den. som tur är har jag onsdag och torsdag på mig att läsa in för att sedan avsluta med 4 timmar prisam på fredag och sedan semester. 5 veckors ledigt. Har svårt att förstå att jag har jobbat ihop till denna ledighet. Så många år då man gick sommaren genom på a-kassa och mellan terminer och förra sommaren då jag bara var ledig i två veckor på sommaren och det har jag nu med mig då jag kan vara ledig så länge. Hoppas vid buddha att jag nu njuter och nyttjar ledigheten.

Fick lite ny och gamal musik i måndags. Paul Wellers ltd av Wild wood, Ebba grön boxen - 4 cd samt dvd med Ebba The Movie, nya Club Killers och lite vinyl och cdsingel med Courteeners. Allt är toppen bra förutom Wild Wood som är ok men inget sensationellt och bör bara innehavs om man är anglofil eller Paul Weller samlare.

Ikväll ska i alla fall Mats och jag dricka öl på stora torget i Linköping och fira in semstern!

Inga kommentarer: