torsdag, juni 19, 2008

Tjena hej tack och glad midsommar

Fredag eftermiddag som jag tillbringar tillsammans med Paul Wellers Hit parade dvd box, eller vad man kallar en liten låda med 2 dvd skivor i. I alla fall köpte jag den en dag när jag tyckte att jag hade 153:- över och kunde läggas på något världsligt som Paul Wellers 30 åriga karriär - från The Jam över till The Style Council och nu enbart som Paul Weller. Vad som slagit mig under eftermiddagen är att en artist som jag haft en sådan lång relation till att jag faktum inte sett många av hans vdor. Tror inte jag sett någon från Style Council eran och enbart ett par från solo karriären. Det är väldigt kul att se utvecklingen. Från enbart lite live scener i början på The Jam för att sedan börja berätta något med bildspråket senare under denna rekarnation. Han verkar i alla fall haft roligas under Council perioden. Måste nog införskaffa The Style Council On Film med kioskvältaren Jerusalem på.

Igår var jag och min arbetskamrat och gjorde ett besök på häktet. En av våra programklienter hamnade där under slutfasen och vi ville göra em form av riktigt avslut med honom trots att inte kunde vara med på slutet. Vi hade avslutning med vår kvarvarande klient idag. Besöket på häktet var helt oväntat för honom men det kändes om att det blev positivt för killen. Att sitta häktad kan inte vara så roligt. Hoppas han fick något positivt med sig från våran vår tillsammans. Och idag tackade vi av vår kvarvarande brottsbrytare. Han fick göra ett sluttest sedan gick vi ut och käkade lite. När man får höra att han kommer sakna resorna till Linköping och programmet och oss känns det bra. Det har varit mycket om och kring den här gruppen så det har varit riktigt jobbigt stundtals men sådana stunder är värt allt. Lycka till nu killar och ta rätt beslut!

Glad midsommar på er alla!

Inga kommentarer: