lördag, juli 19, 2008

Och som trodde att det skulle vara så lätt

att skriva något varje dag för att få lite flow i skrivandet men här sitter jag en och en halv vecka senare utan att ha skrivit något. tid och uppkoppling har funnits så det är något annat som hindrar mig från att forma tanken i huvudet till tangenttryck. Antagligen är jag rädd för att det ska ha låtit bra i huvudet och sedan när det står ute i zyberspace är det inte längre lika smart, bra, klokt eller vad det nu var som jag ville förmedla. Men nu tar vi nya tag och ser om jag kan leverera. Jag kan i alla fall lobba för min fotosida som finns här. Tanken är att jag ska lägga upp lite olika tråder av bilder som jag är nöjd mer. Ska komma mer där.

Något som inte idag är värd en egen bloggning men ändå: öl och en knäckemacka med kaviar är fan sommar!

Inga kommentarer: