onsdag, juli 30, 2008

Träning, värme och semester

Eller nått. Jag vet inte. Seg idag. Drygt 2 timmars cykling tog musten ur mig igår. Ville knappt se mer sol. Men idag är det bra, dock fortfarande ganska seg. Men sitter här och skriver lite, lyssnar på Matt Deightons The Villager och solen verkligen strålar utanför. Kan livet vara bättre? Ska snart ner och gå en rond med boxsäcken men idag blir det bara typ en timmas träning. Jo just det. Om Oasis fick en att känna sig som en mästare hela träningen, och Miaden som att vinna en bergsetapp fick gårdagens cykling med T T A i lurarana mig att känna mig som en lång skön resa. Jag var runt på rivieran och cyklade, mycket hav, klarbått vatten och där susade jag fram. Började med escaping skivan och gick sedan över till mer med sång och då hamnade man små städer där man kunde se lite tuffa killar sitta på verandor och dricka espresso, lite vin kanske och där gled jag förbi. Återvände till escaping på vägen hem men asvlutade med First Class Riot när jag närmade mig hem och slutet på träningen. En fantastisk träningsresa. Började i Linköping, cyklade ut mot Vreta Kloster, Berg, upp mot Olstorp, vände där och körde genom Ljungsbro upp till kanalbanken för att sedan ta vägen in till Linköping igen. Vid Ikea tog jag vänster och körde ut mot Ekängen för att sedan fortsätte ut till Roxtuna. Ringde på vakten och vände sedan åter hemmåt. Blev lite över fem mil och väldigt skönt.

Inga kommentarer: