söndag, augusti 03, 2008

Söndag tredje augusti 2008

Imorgon börjar alvaret. Inga mer slöa mornar. Frukost i sängen eller på balkongen. Träna eller ta en promenad på fredagsmorgonen och då gå och köpa SVD för att se vad herr Lokko har att delge resten av världen just denna fredagsmorgon. Det har varit skönt, behagligt, avkopplande . . . ja allt det där som semester ska vara. Vi har till och med haft tur med vädret. Jaha, men vad har du gjort då frågar vän av ordning. Inte faan mycket. Tränat cirka 4 dagar i veckan - boxats, cyklat och sprungit. Cyklat och sprungit långt. Skrivit en del har jag gjort oxå. Här och i min bok. Och jag har läst, men lite för lite för jag är inte klar med Shantaram men den är lång, oj vad många sidor det är, och mycket ord är det. Långa sidor. Och lyssnat på mycket musik har gjort. Och druckit öl. hemma och på krogen. Varit ute och ätit goda luncher. Umgåtts med de två som jag bor tillsammans med har jag gjort. Så det har blivit en hel del. Jo, jag var nere i gränna en vecka också, och där jag gjorde jag ungefär samma saker. Fast där var Embla och Lula och Paula Och leif också. Där var det också bra väder större delen av tiden. Faan jag har haft en riktigt bra semester - fem fucking veckor.

Klart det tar mot lite att börja jobba imorgon. Men jag vet att om ett år har jag fem fucking veckor ledigt igen om allt går som det ska - och det är fantastiskt skönt att veta.

tack för i år smestern - vi ses nästa år!

Inga kommentarer: