fredag, augusti 08, 2008

Fredag 080808

Imorse satt jag och läste på en blogg om att man skulle ta kort och skicka in de som man var nöjd med. Tanken var att korten skulle vara från 080808 samt kl 08.08 Naturligtvis upptäckte jag detta kl 08.15 så då var hela idén förbi, så det var bara att återgå till arbetet. En vecka efter fem veckors ledigt och det känns ok. Har inte haft så jättemycket att göra utan det är en hel del planeringsarbete för resten av hösten just nu. Men dagen började i Linköping, fortsatte sedan till Kolmården för att avslutas i Norrköping. Så jag han besöka samtliga av de ställen som det är tänkt att jag ska jobba på och det tycker jag är en bra dag.

När jag sedan anlände till Linköping väntade Susanne och Nelly på mig och vi stannade till på Sibyls och tog en bärs innan vi gick hem och fick en dålig känsla efter att ha kollat på os invigningen och programmet om Tibet på SVT 2.

Imorgon åker vi till Gränna och firar Embla.

Har inhandlat 4 stycken cd singlar med Paul Weller i veckan, och jag har dem redan på vinyl . . .

Inga kommentarer: