tisdag, augusti 18, 2009

Back from LDN

Hemma igen efter en helg i LDN. Helgen bjöd på en del både roligt och mindre roligt. Börjar med lite roliga bilder. De första är någonstans i Nottong Hill efter att vi varit och ätit den bästa frukosten på Lucky 7 på Westbourne Park Rd.


Och här kommer några bilder från lördagens fotboll Millwall - Carlisle som till mångas, däribland min, förvåning och sorg slutade 0 - 0. Millwall var det klart bättre laget men Carlisle hade bara ett mål för dagen och det var att spela oavgjort, de vann 1p och vi förlorade 2p. En del av tjusningen att komma till The Den är när man går runt arenan innan matchen, hälsar, handlar pins, fanzines. The Lion Roars och NOLU var två jag hittade den här gången och föevigades tillsammans med dagens matchprogram. Alla bilder är tagena med iPhone därav den lite sämre kvaliten mot många andra av bilderna på denna sida. Här kommer lite bilder från lördagen:
Efter matchen läsning. Kul att få läsa vad någon som inte tillhör klubben skriver om klubben. Allt är kanske inte av bästa kvalitet men fortfarande läsvärt och något att få en att tro på en bra säsong behövdes efter matchen.

Söndagen tillbringades ute i greenwich som var en mycket trevlig liten stad i staden. Har sökt en pub nere vid Themsen, eller sökt och sökt, önskat att en skulle springa på mig och genom S hittade vi en ute I Greenwich. En riktigt trevlig pub där vi fick intaga lite kallt och samtidigt sitta och titta ut över den fina utsikten. Senare besökte vi parken i området, Greenwhich Park, där vi hade köpt med lunch och lite bubbel som intogs under en skön lagom värmande sol. När vi senare tog en promenad in i parken hittade vi en livs levande opera uppsättning som ni ser på någon bild.

En promenad från puben tar oss tillbaka in till stan. Promenaden gick utmed Themsen och där fångades S på en bild.Söndagen avslutades sedan i området runt Brick Lane och ett par pints på en av The Local pubs - The Owl and the Pussycat. Bilderna får tala för sig själva.
En avslutande bild på real estate agent office i området runt Brick Lane. Ett ganska skönt ställe att köpa sig en lägenhet för x antal pund.

Inga kommentarer: