söndag, september 13, 2009

Long time no seen or hearing

Hej vänner!

Aldeles för länge sedan som orden fick flöda fritt på min blogg men denna söndag ska jag göra en liten rekapitulering på vad som hänt sedan sist. Hade tänkt publicera lite bilder från dagens övning med Nelly i poolen men glömde kameran hemma. Hon är en duktig liten simmerska vår gamla dam. S kom på att hon kunde knyta en leksak på en pinne och på det sättet få en henne att simma efter denna, för när hon väl får tag på leksaken vill hon bara upp ur vattnet. Denna pryl fungerar fantastiskt bra för så länge Nelly inte får tag på leksaken fortsätter hon simma efter den.

Sjävl har det varit MYCKET dåligt på träningsfronten efter sommaren, det har kommit fel på mig slag i slag. Fötter, axlar . . . kommer inte ihåg var det börja men att det är axel och rygg som jag har problem med nu vet jag. Gjorde någon form av överansträngning på axeln när jag var på gymmet för ett par tre veckor sedan och sedan dess har det inte blivit något. Var på sjkan och hos naprapat förra veckan och det har blivit bättre men fortfarande inte bra. Vill ut och springa NU!

Fotbollssäsngen är igång i england och Millwalls första match var en tråkig 0-0 match som jag skrivit om tidigare sedan kom några fler oavgjorda, en vinst men nu har det varit två förluster på raken. Kan inte säga att det ser toppen ut. Men säsongen är ung och den är lång så mycket kan hända.

Fick föresten tag på två par väldigt trevliga byxor i LDN, ett pat svart från ADAM of London samt ett par pinstripes från FP samt en PW FP i skyblue i deras pop-up store. Sedan har det inte shoppats mer tror jag.

Har satt ihop ens schysst samling i itunes, blandat nytt med gamla favoriter

Inga kommentarer: