lördag, december 16, 2006

En vecka kvar till jul ...

Om en vecka är det jul. Är det någon som har kommit i julstämmning? Ute är det 10 grader varmt och på nyheter och väder pratar man fyllda sjöar och överfulla vattendrag. Så någon julstämmning är svår att finna just nu. Har själv gjort ett försök genom att ladda ner Dj Rikos Mixmas 2006. Han har delat med sig av sina julmixar ett par år och lyckas bra med att blanda gamalt och nytt på ett skönt sätt. Hittade honom genom forumet på som ligger under The Avalanches webbplats. Det senaste tiden har det verkligen varit dåligt med musik som lyft upp mig. Var nere i Köpenhamn förra helgen och kollade på Red Hot Chili Peppers. Det var kul att se dem men det saknades något. Det kändes som om Mr Kiedes inte var där. Red Hot idag känns mest som ett Frusciante projekt, vilket jag tycker är synd. Inget fel på honom men saknar humorn i musike som fanns för. Laddade in en massa David Bowie i Ipoden som jag lyssnat på när jag varit ute med Nelly. Det är konstigt, jag har aldrig direkt varit något Bowie fan, såg honom på Lets Dance turnen man aldrig ägt någon album men när jag lyssnar på alla tidiga plattor känner jag i storts sett igen varje låt. Känns overkligt på något sett. Jag vet hur skivorna ser ut, hur de låter men jag har aldig haft dem i min ägo eller fysiskt hållt i dem. Och hur länge sedan var det som jag lyssnade på honom. Jag lyssnade på liven/filmen Ziggy för ett tag sedan, men det var bara ett par gånger. Men han är bra herr Bowie. Vad jag köpt den senaste tiden är Oasis och U2 samlingarna. Gillar Oasis samlingen bra mycket bättre än U2:s. Även om man får en ny låt av u2 är den lång mycket tråkigare än oasis. Och den nya låten gjorde inegn direkt lycklig, trots detta beställde jag alla tre ex av singeln som kommer i Januari av Andy på Reflexcd i Newcastle. Bättre skivaffär finns inte, käns precis som den skivaffär som man saknar i kvateret, staden eller kanske hela sverige. Fick även The Magic Numbers senaste vinyl 7. I den låg en liten poster som present. Gillar verkligen 7". Färgad vinyl eller någon lite present, bättre än någon gamal vdo som ligger med i dvd cd singlar och som är dyrare. En 7" kan man få för runt ett pund, toppen! I paketet var även The Views Superstar tradesman! Vilken låt! En anna positiv nyhet i veckan var att 5:an börjar köra premier league! Premiär på annan dag jul! Glöm inte att spara några jul till detta!

En vecka kvar till jul! Alla julöl inköpta men inga julklappar. Vi får hoppas på en bra nästa vecka!

Inga kommentarer: